Värmland Beheer

Verhuur en beheer van vakantiewoningen in Värmland Zweden

Gastenboek

Beste bezoeker/gast, wij stellen het zeer op prijs als u op deze pagina uw ervaringen met ons, als verhuurder van vakantiewoningen in Värmland Zweden, uw belevenissen in Zweden of verbeteringen met andere bezoekers zou willen delen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
3 berichten.
Monique Monique schreef op 29 mei 2018 om 19:58:
Een super fijne week gehad(31-3 tot 07-04-2018). Heel wat sneeuw pret en leuke dingen gedaan. Schitterende vakantiewoning met alle voorzieningen,netjes en ruim. S’morgens de eekhoorntjes die kwamen eten uit het vogelhuisje wachtend op iets lekkers, leuk om te zien als ook de vos en ree aan ons huisje.Deze vakantie is voor herhaling vatbaar. Grtjs van de Fam. Vanderlinden uit België. (Deze gasten verbleven in onze woning in Munkerud)
Bijker Bijker schreef op 14 oktober 2015 om 22:32:
Wij hebben genoten van een heerlijke week vakantie in Ransäter. Heerlijke ruime nette woning die van alle gemakken voorzien is. Genoten van de rust, elanden spotten in de bossen. ( zelfs een wolf gespot!!). Picknicken aan een van de vele meren, zelf takken sprokkelen voor een vuurtje en dan broodjes en worstjes bakken. Een dagje naar de stad. Enz., enz. Is dus voor herhaling vatbaar!!! (Deze gasten verbleven in onze woning in Ransäter)
Verron en Jolande van Hoeijen Verron en Jolande van Hoeijen schreef op 14 oktober 2015 om 21:19:
Welkom op onze totaal vernieuwde website. Wij wensen iedere bezoeker veel kijk plezier en hopelijk tot ziens in Zweden.

Värmland Beheer © 2018

MR Multimedia